KAKO DO DARILA?

POMLADNA AKCIJA

 

Ob nakupu kompleta katerihkoli letnih ali celoletnih pnevmatik Goodyear v dimenziji 16” ali več vam podarjamo edinstven pulover s kapuco blagovne znamke Toper v različnih barvah.

NA PNEVMATIKE

KUPIte pnevmatike

Poiščite pooblaščenega prodajalca pnevmatik Goodyear, kjer lahko opravite nakup – OBIŠČITE tole stran.

NA GOODYEAR GUME !
NA PNEVMATIKE

PREJMI PULOVER TOPER S KAPUCO

Mi bomo preverili ustreznost računa in vam darilo v nekaj dneh poslali na izbrani naslov.

VEČ O Nagradni igri NA PNEVMATIKE

POMLADNA AKCIJA

Zapeljite se v pomlad s pnevmatikami Goodyear, ki jih odlikujejo vrhunske vozne lastnosti, vedno znova pa njihovo kakovost potrjujejo tudi neodvisni zunanji testi.

V tokratni akciji boste ob nakupu kompleta katerihkoli letnih ali celoletnih pnevmatik Goodyear v dimenziji 16” ali več prejeli edinstven pulover s kapuco blagovne znamke Toper v različnih barvah.

Velja tako za potniške in 4×4 pnevmatike ter pnevmatike za lahka tovorna vozila.

Barvo in velikost puloverja lahko izbirate sami glede na razpoložljivo zalogo.

Eagle F1 Asymetric 6

Ne samo, da boste za volanom bolj samozavestni, te pnevmatike vam bodo pomagale, da se boste s cesto počutili eno. Poglejte si, kaj je tisto, kar uvršča Goodyear Eagle F1 Asymmetric 6 na sam vrh zmogljivosti:

Napredna tehnologija za boljši stik s suho podlago 

Večja zmogljivost na suhi podlagi s prilagodljivo naležno površino in optimalnim zunanjim presekom, ki se prilagaja spremembam obremenitve. Naležna površina se prilagaja slogu vožnje in se po potrebi poveča. To pomeni, da med vožnjo dosegate boljši oprijem in se bolje odzivate na ekstremne manevre. 

Tehnologija za odlično zaviranje na mokri podlagi

V dežju vam bo ta pnevmatika pomagala, da boste ostali v čvrstem stiku s cesto. V rhnja zmes pnevmatike Eagle F1 Aysmmetric 6 vsebuje nov, inovativen sistem smole, ki omogoča boljši mikrokontakt pnevmatike s površino ceste. To vodi k skrajnemu oprijemu na vlažnih ali mokrih cestah.

Možnost uporabe na električnih vozilih

Pri razvoju pnevmatike Eagle F1 Asymmetric 6 smo imeli v mislih tudi električna vozila. Njen dezen, ki duši hrup, omogoča njegovo zmanjšanje za kar 1 dB. Nova tehnologija zmesi zmanjšuje kotalni upor in tako povečuje domet električnih vozil. To pomeni, da je pnevmatika pripravljena na novo generacijo.

 

PRAVILA IN POGOJI NAGRADNE IGRE