HITRI SERVIS vozila

Redni pregledi so cenovno ugodnješa opcija, kot če bi čakali, da se določen del avta že pokvari, nato je potrebna kompletna menjava in z njo so povezani višji stroški, več čakanja na popravilo vozila in ponavadi več slabe volje.

Med BREZPLAČNIM hitrim servisom pregledamo nivo vseh tekočin, zavore, zračnost podvozja in še VEČ.

oranžen avto

VELIKI SERVIS vozila

V Vulkanizerstvu Groš vedno skrbimo za vašo varnost v vozilu in vam vsakič odkrito ter objektivno svetujemo glede okvar in potrebnih popravil vozila. V tem primeru sledi podrobni pregled okvare in naročilo vašega vozila na popravilo.

Med VELIKIM servisom pregledamo pnevmatike, luči, motorni prostor, brisalce,
varnostno opremo in še VEČ.

Menjava zobatega jermena

Preventivni pregled in posledično pravočasna menjava jermena pomeni za vas veliko nižje stroške, kot bi bili v primeru, da se jermen že strga zaradi obrabe in pride do poškodb motorja – govorimo tudi o 10x do 20x NIŽJI ceni. Dinamična mestna vožnja je velikokrat povod za večje natezanje jermena in posledično težave z njim.

zobati jermen motorja
odprt pokrov za motor

Popravilo motorjev

Popravilo motorja je poseg v motor, pri kateremu se zamenjajo poškodovani deli in deli, ki so nujni potrebni, da lahko motor sestavimo v delujoče stanje. Popravilo motorja izvedemo takrat, ko obnova motorja presega vrednost avtomobila in je za stranko tisti trenutek najboljša rešitev.

Popravilo menjalnika

Avtomobilski proizvajalci običajno zelo natančno predpišejo vzdrževanje avtomatskih menjalnikov v avtomobilih. Natančno sledenje navodilom zagotavlja dolgo in neproblematično življensko dobo. Avtomatski menjalniki običajno zahtevajo večjo količino olja (5+ litrov), saj je pri menjavi velikokrat potrebno tudi izpiranje vseh tlačnih kanalov.

orodje za popravilo avtomobila

Avto diagnostika

Z diagnostiko lahko hitro odpravimo napake v vozilu, ki od zunaj niso vidne. Tako lahko pravočasno odkrijemo okvare na zelo pomembnih delih avtomobila (zavore, motor itd.) in s tem preprečimo, da prerastejo v večje težave, katerih popravilo bi vas lahko drago stalo.